Allinq Krush IJsselstreek CT

Al sinds 2016 zijn wij trotste (materiaal)sponsor van de elite/beloften van wielervereniging De IJsselstreek. Het Krush-IJsselstreek Cycling Team, zoals het team officieel heet, heeft inmiddels een vol seizoen naar volle tevredenheid en zeer succesvol op onze fietsen gekoerst. Ook de komende 2 seizoenen zullen zij op onze Krush fietsen de wedstrijden rijden!

Het Krush-IJsselstreek Cycling Team rijdt mee in de top van het amateurniveau en heeft zelfs enkele prof-wielrenners voortgebracht. Dit jaar voegt ook Brian Bulgac (oud prof-wielerenner bij Lotto-Jumbo, Lotto-Soudal en Giant-Alpecin) zich bij de ploeg.

Het team hoopt het komende seizoen hoge ogen te gooien in de KNWU Topcompetitie voor mannen.

Het Krush-IJsselstreek Cycling Team volgen?

Jelmer Arendshorst

Lengte: 1,93 meter
Specialiteit: Kasseien
Frame: Carbon classic frame (60 cm)
Wielen: Carbon wielset 50 mm
Mooiste resultaat: Winnaar Ronde van Elden (2015)

 

Sterk, stijf en betrouwbaar materiaal, dat is wat je nodig hebt op de kasseien. En dat is ook precies wat het KRUSH-frame en de KRUSH-wielen mij bieden!

Patrick Coster

Lengte: 1,93 meter
Specialiteit: Sprint
Frame: Carbon aero frame (59 cm)
Wielen: Carbon wielset 50 mm
Mooiste resultaat: Winnaar NK nieuwelingen (2014)

 

Ik rij sinds 2017 bij de elite/beloften van WV de IJsselstreek en ik fiets sindsdien op een KRUSH. Ik ben hier erg blij mee! Het frame is heel aerodynamisch en erg stijf, iets wat uiteraard heel belangrijk is voor een sprinter zoals ik!

Harro Groeneveld

Lengte: 1,95 meter
Specialiteit: Klassiekers/kasseien
Frame: Carbon classic frame (60 cm)
Wielen: Carbon wielset 50 mm
Mooiste resultaat: Winnaar 5e etappe Junior Cycling Tour (2014)

 

Ik heb al op veel verschillende fietsen gereden. Ondanks de mindere bekendheid, doet mijn huidige KRUSH helemaal niets onder voor de bekendere (en duurdere) merken! Ook de KRUSH-wielen waar ik op rij zijn top!

Thomas Arends

Lengte: 1,87 meter
Specialiteit: Klimmen
Frame: Carbon classic frame (58 cm)
Wielen: Carbon wielset 50 mm

 

Dit is voor mij het eerste jaar dat ik op een KRUSH rijd, maar ik ben tot nu toe alleen maar positief! Het klassieke frame en de full carbon wielset zijn licht en toch heel stijf. Daarnaast zien ze er ook nog eens heel fraai uit!